Jennifer Lopez felvette a nagybetűs alkalmi ruhát: tipikus „elalélsz tőle” kategória

Jennifer Lopez nem bízta a véletlenre a megjelenését a Dior párizsi haute couture bemutatóján, sőt: olyan zseniális szerelésbe bújt, amit nem fogunk egykönnyen elfelejteni.

Alkalomhoz illő ruhát választott

A divatvilág egyik kulcsfontosságú és kihagyhatatlan eseménye a párizsi divathét, amely ikonikus luxusmárkák és tervezők kreációinak megünneplésének ad otthont izgalmasabbnál izgalmasabb bemutatók keretein belül. Köztudott, hogy ilyenkor nem csupán az iparban dolgozó szakemberek teszik tiszteletüket a rendezvényen, hanem olyan világsztárok is, akik imádják a trendeket, ízlésükkel pedig ők maguk is formálják az uralkodó stílusokat. Igaz ez Jennifer Lopezre is, aki korunk egyik meghatározó divatdiktátora, nem meglepő tehát, hogy sosem hagyja ki a francia fővárosban a fashion weeket. A minap a Dior 2024-es őszi couture show-ját nézte végig, az alkalomhoz pedig sikerült megtalálnia a legmegfelelőbb outfitet; galériánkban megmutatjuk, milyen istenien nézett ki a popsztár!

Jennifer Lopez az utóbbi időben főként lezser nadrágkosztümök, laza farmerek és nyárias ruhák mellett tette le a voksát, azonban a párizsi Rodin Múzeumba egy egészen varázslatos szerelésben érkezett.
Kattints a további képekért!

Hamarosan berobban a hőség, ami azt jelenti, hogy egy időre száműzzük a farmereket a mindennapjainkból. De milyen nadrágot viseljünk abban az esetben, ha nem szeretnénk sortban mutogatni a lábainkat? Nos, Jennifer Lopez megadta erre a választ.

Leadfotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Ragyogó halloweeni képjátékkal kedveskedünk azoknak, akik már most tűkön ülve várják az őszi szezon talán legnépszerűbb ünnepét.
Egészség
Karasi Dániel olyan témát hozott be ismét a köztudatba, amiről nagyon nehéz beszélni, és a többség kerüli. Azonban sokaknál eljön egy pont, amikor meg akarnak ismerkedni a halál gondolatával.
Utazás
Nyugtalanító közleménnyel jelentkezett az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.