Lifestyle

A mesterséges intelligencia kiszámította: ennyi esélye van a magyar válogatottnak a továbbjutásra az Európa-bajnokságon

Két lehangoló vereség után a magyar válogatott - a 24 éves Csoboth Kevin góljával - legyűrte Skóciát, de vajon az utolsó csoportmérkőzésen aratott diadal valóban elegendő lesz a továbbjutáshoz?

Két vereség, egy győzelem

Hullámzó teljesítményt produkál a magyar válogatott az idei labdarúgó Európa-bajnokságon: a Svájc, illetve Németország elleni vereségeket követően a nemzeti tizenegy az utolsó csoportmérkőzésén tért magához, 1-0-ra győzve le Skóciát. A 24 éves Csoboth Kevin mindent eldöntő gólja magyarok millióit töltötte el óriási elégtétellel - igen ám, de még korántsem egyértelmű, hogy mindezzel a válogatott bebiztosította volna saját továbbjutását. Mi vár az együttesre az Európa-bajnokságon? Mennyi az esély arra, hogy láthatjuk még futballozni a válogatottat az idei tornán? Nos, erre nem mi adjuk meg a választ, hanem a mesterséges intelligencia! Lapozd fel galériánkat a folytatáshoz!

Békés Gábor közgazdász az oddschecker.com és a ChatGPT felhasználásával állapította meg a nemzeti tizenegy továbbjutási esélyeit - írja a Portfolio.hu.
Kattints a további képekért!

Saját otthonában raboták ki Roberto Baggio aranylabdás futballistát, miközben a legendás sportoló az Európa-bajnokság egyik legizgalmasabb mérkőzését nézte.

Leadfotó: Facebook / sziget.oroshaza

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.