Tengernyi pénzt tudsz spórolni, ha betartod ezeket a nyaralási szabályokat, és beveted a kiskapukat

Most már lubickolunk a kánikulában, és a nyárban, és sokaknak jön a nyaralás is. Itt egyáltalán nem fontos, hogy rengeteg pénzt elszórj a családdal.

Ha betartod ezeket a szabályokat, több pénz marad a bankszámládon

Nagyon jól tudjuk, hogy a magyarok roppant leleményesek. Egy friss kutatásból kiderült, hogy last minute helyett az időben lefoglalt, jobb ár-értékű utazások tarolnak idén itthon is.

A Pénzcentrum beszámolója szerint az utazók négyötöde előre, alaposan megtervezi a nyaralását. Ez már rögtön egy okos spórolási trükk. A többségük, majdnem 80 százalékuk azért választja ezt a megoldást, mert egy korai foglalásnál több és változatosabb szálláslehetőség közül, nem mellékesen kedvezőbb áron is válogathat, így végeredményben anyagilag is jobban jár, mint azok, akik az utolsó pillanatra hagyják a szervezést.

Ez az elsődleges, ha olcsón akarod megúszni az utazást. Azonban mire érdemes még figyelni, az a galériánkból kiderül!

A költségek csökkentésében tehát sokat segíthet, ha előre foglalunk. Ha tehetjük, kerüljük a csúcsszezont is és a hétvégi utazást. A hétköznapi napokon gyakran olcsóbbak a repülőjegyek és a szállások. A szabadságot valószínűleg úgyis kivesszük, és a turistáktól sem fog hemzsegni a hely.
Kattints a további képekért!

Sokan döntenek úgy, hogy autóval indulnak el a nyaralásra. Azonban a magyarok kedvenc üdülőhelyén alaposan oda kell figyelni, hogy ne kapjunk orbitális büntetést.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.