Home&Design

Ez az egyszerű minta most a legnagyobb lakberendezési trend - Azonnal stílusossá varázsolhatod vele otthonod!

Sokszor tapasztalhattuk már egy-egy klasszikus minta újjáéledését. Nincs ez másként most sem, ugyanis egy végtelenül egyszerű, ám annál stílusosabb minta kezd újra óriási népszerűségre törni.

Sokoldalú és klasszikus

A csíkos minta újra hódít a lakberendezés világában, és egyre több helyen találkozhatunk vele a stílusos otthonokban. Ez a klasszikus minta nemcsak divatos, hanem rendkívül sokoldalú is: a hagyományos fekete-fehér kombinációktól kezdve egészen az élénk színekig és merész, vastag csíkokig terjedő variációkig mindenki számára tartogat valami izgalmasat. A csíkos minta varázsa abban rejlik, hogy dinamizmust és karaktert visz bármilyen térbe. Ha kíváncsi vagy, hogyan érdemes beépítened otthonod bármely szobájába, olvass tovább, rengeteg tippet gyűjtöttünk össze!

Nappali A nappali az otthon központi helyszíne, ahol összegyűlik a család és a barátok, így ideális helyszín a csíkos mintázat alkalmazására. Egy csíkos kanapé vagy fotel például azonnal vonzza a tekintetet, és elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek. Ha nem szeretnénk túl dominánssá tenni a mintát, választhatunk csíkos párnákat vagy plédeket, amikkel könnyedén frissíthetjük a nappali hangulatát. Emellett a falakat is díszíthetjük csíkos tapétával, ami egyedi karaktert adhat a szobának anélkül, hogy túlzottan eltérne az összképtől.
Kattints a további képekért!

Mutatjuk a leglátványosabb fali csempe típusokat, amelyek egytől egyig különlegessé tehetik a konyhádat.

Leadfotó: 123rf, forrás: vogue.co.uk

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Home&Design
Sztárok
Az utóbbi időben rengeteg hollywoodi híresség fordult meg hazánkban, az azonban még mostanság is ritkaságszámba megy, hogy egy tengerentúli sztárpár Budapestet válassza egy ennyire bensőséges és...
Sztárok
Julia Roberts és férje, Danny Moder idestova 22 éve tartanak ki egymás mellett jóban-rosszban, amiről a színésznő a minap egy igencsak romantikus bejegyzéssel emlékezett meg.
Lifestyle
A szakemberek már kongatják a vészharangot: a közeljövőben tovább folytatódhat a magyarok által is imádott, sőt nélkülözhetetlennek tartott édesség drágulása.