Cristiano Ronaldo elképesztő dolgot tett meg a rajongók miatt

Cristiano Ronaldo továbbra is igazi világsztár, de a legfontosabb, hogy még mindig a maximumot akarja kihozni magából a pályán.

A portugálok ott van vannak az Eb nagy esélyesei között

Ronaldo közvetlenül a németországi torna előtt úgy fogalmazott, nincs sok éve hátra a futballból, minden pillanatot élvezni akar.

Jelenleg a portugálokat is esélyesnek látják a végső győzelemre a szakértők. A legutóbbi meccsüket a csehek ellen 2-1-re nyerték meg, bár a mindent eldöntő találat csak a 92. percben született meg.

Sokan megjegyezték, hogy ebben a pillanatban Ronaldo elég gusztustalanul viselkedett a csehekkel. Előbb a földre kerülő Jindrich Stanek kapusnak szólt oda, majd Petr Sevciknek is odakiabált valamit.

A rajongóival persze általában mindig kedves. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit tett meg értük!

Sokan rajonganak érte, néhányan utálják, de tény, hogy Cristiano Ronaldo az egyik legnépszerűbb játékos a labdarúgó Európa-bajnokságon.
Kattints a további képekért!

Sajnos a Németország – Magyarország meccsen alulmaradtunk a házigazdával szemben, de a játékosok derekasan küzdöttek, a szurkolók pedig 12-ik emberként voltak végig a csapat mögött.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Home&Design
Ahogy a természet lassan felölti gazdag őszi ruháját, egyre nagyobb vágyat érzünk, hogy otthonunkat is átjárja a változás szele.
Lifestyle
Sok érdekes történetet mutatott már be az X-Faktor az embereknek, és most itt van az újabb csoda. Majkáék állva tapsolták meg a tehetséget!
Sztárok
Sajnos ma már kicsit kihalóban vannak a kvízműsorok, de akinek hiányzik az a műfaj, annak hétfőn és kedden esténként mindenképpen erre a csatornára kell kapcsolnia!