Hol rejtegette eddig? Különleges szépség Jason Momoa egy szem lánya

Jason Momoa magánélete az utóbbi időben főként amiatt foglalkoztatta a nagyérdeműt, hogy a Lisa Bonet-tól való válása után újra rátalált a szerelemre a gyönyörű énekes-dalszerző, Adria Arjona személyében – azonban a színész családjában van egy másik hasonlóan szép fiatal nő is, aki nem más, mint 16 éves lánya.

Bájos és tehetséges

Jason Momoa 1998-ban debütált modellként, majd alig egy évvel később színészként is bemutatkozott a Baywatch Hawaii című sorozatban, majd 2005-től 2009-ig alakította Ronon Dexet a Csillagkapu - Atlantiszban. 2011-ben a Conan, a barbár címszerepében láthattuk, a nagy áttörést azonban Khal Drogo szerepe hozta el számára a Trónok harca című népszerű sorozatban. A világ ekkor kapta fel igazán, 2016-tól pedig már Aquamanként nyűgözhette le a közönséget a DC-univerzum filmjeiben. Privát életéről sokat nem lehetett tudni, mígnem két évvel ezelőtt kiderült, hogy akkori feleségével, Lisa Bonet színésznővel a válás mellett döntöttek. A hawaii-i származású sztárt azóta ismét eltalálta Ámor nyila, ami egyáltalán nem okozott konfliktust a gyermekeivel való kapcsolatában, sőt: lányával olyannyira szoros a viszonya, hogy nemrég közösen vettek részt egy filmpremieren. Galériánkban megmutatjuk, milyen gyönyörű fiatal nővé érett Lola Iolani Momoa:

Jason Momoa 2006-ban jött össze Lisa Bonet színésznővel, akivel egy évvel később úgy döntöttek, hogy családot alapítanak. Házasságukból két gyermek született: lányuk, Lola 2007-ben, fiuk, Nakoa-Wolf pedig 2008-ban látta meg a napvilágot.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas Al Pacino máig a világ egyik legnagyobb színészének számít, ezért nem csoda, hogy még a saját kollégái is úgy néznek fel rá, mint hangya az elefántra.

Leadfotó: Amy Sussman/Getty Images

Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Ha te is az alábbi jegyek egyikébe tartozol, gondold meg minden nagyobb lépésed a héten.
Lifestyle
Kiemelkedően jó hetük lesz az alábbi jegyeknek, szerencse kíséri útjukat.
Utazás
Pokoli hőséggel rúgta ránk az ajtót a szeptember, aztán a Boris ciklon alaposan lehűtötte a kedélyeket, ráadásul az országnak az elmúlt évtized legnagyobb árvizével is meg kellett küzdenie. És ha...