Sztárok

Az Egyesült Királyság ritkán látott first lady-je gyönyörű nő: szépsége sokak szerint még Melania Trumpét is túlszárnyalja

Akshata Murty nevéről sokan még csak nem is hallottak idehaza, pedig Nagy-Britannia miniszterelnökének 44 éves felesége valódi természetes szépség.

Egzotikus, kőgazdag és igazán csinos

A first lady kifejezésről sokaknak egyből Michelle Obama vagy épp Melania Trump jut eszébe, pedig a világ más országaiban is akad bőven említésre méltó elnökfeleség: az Egyesült Államokban például jelenleg Jill Biden, Franciaországban Brigitte Macron, míg Nagy-Britanniában Akshata Murty az, aki az ország első emberének nejeként tevékenykedik jótékonysági ügyekben, valamint a politika színterén is. Akshata nevét azonban Magyarországon érthető módon sokan még csak nem is hallották, hiszen idehaza az Egyesült Királyság kapcsán mindenkinek előbb ugrik be a brit királyi család, mint az éppen hatalmon lévő miniszterelnök és felesége. Pedig Murty bizony említésre méltó hölgy, ugyanis természetes szépsége sokak szerint Melania Trumpéval is vetekszik – galériánkban mutatjuk a ritkán látott first lady-t!

A pandzsábi származású Rishi Sunak 2022 októbere óta büszkélkedhet azzal, hogy ő az Egyesült Királyság miniszterelnöke, ráadásul az ország történetének első színes bőrű és hindu vallású vezetője.
Kattints a további képekért!

Katy Perry megmutatta vadabb oldalát: az énekesnőről egy szál bikiniben készítettek lehengerlő fotókat, melyek láttán a rajongóknak azonnal leesett az álluk.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.