Fashion&Beauty

Fürdőruha vásárlás előtt állsz? Íme, a legszexibb darabok 10 ezer forint alatt

Még nem találtad meg az idei tökéletes fürdőruha szettedet? Akkor görgess lejjebb, mert mutatjuk a legdivatosabb és legszexibb bikiniket és egyrészes fürdőruhákat 10 ezer forint alatt!

A nyár legtrendibb fürdőruhái

A fürdőruha divat folyamatosan változik, évről évre új trendekkel és stílusokkal bővül. Ebben a szezonban a 60-as, 70-es és 80-as évek inspirálta fürdőruhák nagy visszatérése figyelhető meg. Ez magában foglalja a magas derekú alsókat, a pöttyös és csíkos mintákat, valamint a retro sziluetteket. Emellett hódítanak az egyszerű és letisztult darabok, valamint ezen a területen is egyre fontosabbá vált a környezettudatosság, így az újrahasznosított anyagokból készült fürdőruhák is egyre népszerűbbek. Természetesen a bevállalósabbaknak sem kell aggódniuk, hiszen a boltok kínálata hemzseg a neon színű, virág-és állatmintás, valamint a mély kivágású bikiniktől és egyrészes fürdőruháktól, így biztosan mindenki megtalálja a stílusához leginkább illő darabot.

Annak érdekében, hogy megkönnyítsük a választásodat, a galériában összegyűjtöttük a legtrendibb bikiniket és fürdőruhákat 10 ezer forint alatt:

A retro bikinik újra divatba jöttek! Egy pöttyös háromszög fazonú bikini felső optikailag nagyobbítja a melleidet, a hozzá illő megkötős bikinialsó pedig bomba alakot varázsol! Tezenis Miss Dotty bikinifelső: 5.490 HUF Tezenis Miss Dotty bikinialsó: 3.990 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Sztárok
A Coldplay háromszor is elvarázsolt a magyar közönséget, és a banda folytatja tovább a turnéját. A zenekar nem olyan rég a Glastonbury Fesztiválon csinált igazi csodát.
Lifestyle
Úgy érzed ideje felpörgetni a szerelmi életedet? Ha az alábbi jegyek közé tartozol, ez a hét lesz rá a tökéletes időpont.
Lifestyle
Elfogyott a türelmi idő, és innentől csak visszaváltási lehetőséget jelölő csomagolással dobhatnak italokat piacra a gyártók. Sok kicsi sokra megy, így súlyos pénzeket bukhatunk, ha nem váltjuk...