Sztárok

Ezzel az egy feltétellel kaphatta meg Gerard Butler a 300 főszerepét - A színész szinte vért izzadt, hogy teljesíthesse

A 300 című film megjelenésekor jelentős sikert aratott, és Gerard Butler számára is áttörést hozott a hollywoodi karrierjében, kevesen tudják csak viszont, milyen szigorú feltételhez is kötötték a színész szereplését.

Le kellett szoknia

Zack Snyder 2006-os 300 című filmje, amely Frank Miller azonos című képregényén alapul, egy óriási siker volt Hollywood történelmében. A filmben 300 spártai katona száll szembe a Perzsa Birodalom hatalmas seregével, és bár történelmi pontossága megkérdőjelezhető, vizuális stílusa és erőteljes karakterábrázolásai révén nagy hatást gyakorolt a közönségre. A spártaiak, élükön Leonidasszal, Gerard Butler alakításában, olyan férfiasságot és bátorságot testesítenek meg, amely a film ideológiáját is meghatározza. Snyder műve nemcsak látványos akciójeleneteiről, hanem a film mögött rejlő ideológiai üzenetekről is ismertté vált. Bár korábban Butler már több epikus szerepben bizonyította tehetségét, de Leonidas megformálása tette igazán ismertté. A film előkészületei során azonban Butlernek egy különleges feltételt kellett teljesítenie, hogy megkapja a szerepet: le kellett szoknia a dohányzásról. Olvass tovább a részletekért!

2011-ben a Warner Bros. vezetője, Alan Horn beszélgetett a The Hollywood Reporterrel a 300 című filmről és őszintén elárulta, milyen feltételhez kötötte Butler szereplését. A színésznek bizony le kellett szoknia a dohányzásról. Horn már az elejétől kezdve tisztázta a feltételt a színésszel, aki a szavát adta neki, hogy leteszi a cigarettát a szerep kedvéért.
Kattints a további képekért!

Régóta rebesgetik, hogy az énekesnő kenyértörésre vitte kapcsolatát régi-új szerelmével, Ben Affleck hollywoodi színész-rendezővel. JLo most mindennél egyértelműbb üzenetet küldött a magánéletét firtató rajongóknak és újságíróknak.

Leadfotó: Getty Images, forrás: slashfilm.com

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
A Coldplay háromszor is elvarázsolt a magyar közönséget, és a banda folytatja tovább a turnéját. A zenekar nem olyan rég a Glastonbury Fesztiválon csinált igazi csodát.
Lifestyle
Úgy érzed ideje felpörgetni a szerelmi életedet? Ha az alábbi jegyek közé tartozol, ez a hét lesz rá a tökéletes időpont.
Lifestyle
Elfogyott a türelmi idő, és innentől csak visszaváltási lehetőséget jelölő csomagolással dobhatnak italokat piacra a gyártók. Sok kicsi sokra megy, így súlyos pénzeket bukhatunk, ha nem váltjuk...