Fashion&Beauty

2024 legnagyobb trendje a cowboy stílus: divattippek, hogy ne legyen jelmez-szerű a megjelenésed

Újra hódít a vadnyugati életérzés!

A nyár legnagyobb divattrendje

Beyoncé, Lana Del Rey és Post Malone új slágereinek köszönhetően a vadnyugati stílus újra divatba jött, ráadásul ez lesz az idei nyár legmeghatározóbb trendje. A legnagyobb divatmárkák kínálatába is visszatértek és ebben a szezonban hatalmas népszerűségnek örvendenek a rövid farmernadrágok és szoknyák, a kockás ingek, a rojtos bőrdzsekik és az olyan stílusos kiegészítők, mint a csatos övek, a western csizmák és a széles karimájú kalapok. Ennek a klasszikusnak mondható irányzatnak aktuális vonala már modern részletekkel van fűszerezve, így a country stílust te is könnyedén beépítheted akár a hétköznapi, akár a fesztiválozós ruhatáradba.

Kattints a galériára és mutatjuk, hogyan csempészd be a hamisíthatatlan amerikai életérzést a nyári gardróbodba, hogy igazi cowgirlnek érezhesd magad:

A farmer a western stílus legfőbb alapkelléke. A farmeringek, a magas derekú trapéznadrágok, a rövid sortok, és farmerszoknyák amellett, hogy mindennel jól kombinálhatóak, szépen formálják az alakodat is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Ealing Broadway

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
A tűzijátékra 1,8 milliárd forintot szánnak, ám ez önmagában még nagyon messze van a végösszegtől.
Lifestyle
Nem, nem a vágódeszkáról vagy épp a WC-ülőkéről van szó, van ugyanis egy ennél is piszkosabb háztartási cikk az házban, amit sokan szinte soha nem tisztítanak meg.
Sztárok
A 63 éves Eddie Murphy legújabb akcióvígjátéka, A Beverly Hills-i zsaru 4. kapcsán számos interjút adott a napokban. A nyolcvanas évek legendás komikusa arról is mesélt, milyen élményt jelentett...