Sztárok

Macaulay Culkinról vallott a Reszkessetek, betörők! Marvja: "Nem tudta, mi a fogócska, vagy hogy kell eldobni egy labdát"

Az enyveskezű banditát alakító Daniel Stern két ízben is együtt dolgozott a korszak leghíresebb gyerekszínészével, s új memoárjában a forgatásokon szerzett élményeit is felelevenítette.

Kisiklatta pályáját a túl korán érkezett hírnév

Új memoárkötettel rukkolt elő Daniel Stern amerikai színész, aki a Reszkessetek, betörők! első (1990) és második (1992) részében a kelekótya bandita, Marv szerepét alakította Joe Pesci (Harry) oldalán. A tökkelütött tolvajok mindkét alkalommal pórul jártak, amikor tengelyt akasztottak a családi vígjáték-sorozat főhősével, a szülei által magára hagyott, szemtelenül fiatal, de slágfertig Kevin McCallisterrel (Macaulay Culkin). Home and Alone című - a kultikus film eredeti címére találékony módon utaló - könyvében a filmszínész arról is szót ejt, milyen személyiséget ismert meg az 1990-es első epizód forgatása idején csupán 9 esztendős hajdani gyereksztárban, akinek pályáját később ki is siklatta a túl korán érkezett hírnév.

Stern könyvében hangsúlyozta: Culkin aranyos gyerek volt, ám teljesen más ütemű és jellegű életet élt, mint az ő csemetéi - derül ki az Entertainment Weekly cikkéből.
Kattints a további képekért!

Május 24-én ünnepelte 79. születésnapját Priscilla Presley egykori amerikai színésznő, a Dallas korábbi üdvöskéje, aki ma már egyáltalán nem hasonlít hajdani önmagára.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Egészség
Természetesen mind a két nemnél előfordulhat alvászavar, de most érdekes kutatás látott napvilágot, hogy kik alszanak többet, illetve kevesebbet.
Sztárok
Kamilla fia, Tom Parker Bowles új könyvében betekintést enged a királyné, valamint a jelenlegi uralkodó, III. Károly napi rutinjába, illetve abba, milyen étrendet követ a házaspár.
Lifestyle
A Szűz megismerkedhet valakivel, aki nagy hatással lesz rá. Íme az októberi szerelmi horoszkóp.