Lifestyle

Elaludt a nő a vonaton, amikor felébredt és meglátta hol van, pánikba esett - Videó

Európai körútján szállt vonatra az amerikai nő, aki elaludt a vonatúton. Miután felébredt és meglátta hol van, pánikba esett.

Nem tervezett utazás

A TWN.hu híre szerint az amerikai Virginia államból származó Talia Sexton egyedül indult el egy európai körútra. Úgy döntött, ha teheti, vonattal fedezi fel az öreg kontinenst. "Miután Németországban "végzett", Ausztria felé indult tovább, és kihasználva a kényelmes helyzetet, álomra is hajtotta a fejét" - írja a lap, majd hozzáteszik: az ébredés valóságos sokk volt a számára. "Amikor felébredtem, és megnéztem a telefonom helyzetét, azt hittem, hogy csak annyit mutat majd, hogy még mindig Németországban vagy esetleg Ausztriában vagyok. De amikor megláttam ott Ukrajnát, teljesen megdöbbentem" - mondta. Pánikba esve hívta a barátját, és a nővérét, ők azonban már tudtak róla. Elmondásuk szerint kaptak értesítést róla, hogy Talia Ukrajnába ért.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Mészáros Lilivel nagyot fordult a világ, mióta megnyerte a Next Top Model Hungary-t. A Schwarzkopf Gliss hajápolási márka nagykövete tegnap este igazi dívaként vonult a Budapest Hair Show kifutóján.
Lifestyle
A Halak számítson arra, hogy egy régi barátja vagy ismerőse a segítségére siet. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Soha többé nem kell a főzőlapon lévő zsírfoltokkal vesződnöd, ha beveted ezt a csodaszerként is számontartott keveréket.