A magyar sportolók ilyen zseniális fogásokkal csillapíthatják az éhségüket a párizsi olimpián

A magyar sportolók nem csak Párizst fedezhetik fel, hanem a francia konyhát is. Éremszerzés nélkül is óriási élményben lesz mindenkinek része, aki részt vesz az olimpián.

Sportolós nyarunk lesz, mint mindig ilyenkor, mert az Eb után jön az olimpia

A 2024-es nyári olimpiai játékok Párizsban kerülnek megrendezésre, amire a város már lázasan készül. A sportrajongók örülhetnek, mert amint véget ért a labdarúgó Eb, utána július 26-án kezdetét veszi az olimpia.

A felkészülés során Párizs több pontján is zajlanak még a munkálatok, hogy a város megfeleljen a követelményeknek. Az olimpiai falu, amely körülbelül 9 ezer atléta otthona lesz, már szinte kész, és területe akkora, mint 70 focipálya.

A terület kialakítása során kiemelt figyelmet fordítottak a fenntarthatóságra és az ökológiai szempontokra. A galériánkban kiderül, hogy milyen ételeket fogyaszthatnak majd a magyar sportolók!

Az olimpiai megnyitón várhatóan 320 ezer néző fog részt venni a folyóparton és a szomszédos utcákban, épületekben.
Kattints a további képekért!

Hosszú Katinka teljesen elkezdett átalakulni, amióta anya lett. Mindenképpen az a célja, hogy még ott legyen Párizsban az olimpián.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Sztárok
Habár idehaza sokan még nem ismerik a nevét, a világot egyre jobban uralja az az énekesnő, akinek az idei év egyik nagy slágerét is köszönhetjük.
Sztárok
Bár első látásra meg nem mondanánk a két nőről, hogy testvérek, hiszen nem igazán hasonlítanak egymásra, vitathatatlan, hogy mindketten a maguk módján csinosak, és valódi természetes szépségek.