Ő Sarolta legjobb barátnője: vele a legszorosabb a hercegnő kapcsolata a királyi családban

Sarolta hercegnő már most a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja, a rajongók pedig minden vele kapcsolatos kulisszatitokra kíváncsiak, így például arra is, milyen viszonyt ápol egyes rokonaival.

Együtt nőttek fel

Katalin hercegnéről köztudott, hogy igencsak családcentrikus, és nagyon fontos számára, hogy férje, Vilmos herceg rokonságával minél szorosabb és elmélyültebb kapcsolatot tartson fenn. Szüleihez, illetve testvéreihez még erősebb kötelék fűzi, ami nem meglepő, hiszen egész gyermekkora boldogságban, kiegyensúlyozottságban telt, húgával és öccsével pedig mindig is remekül megértették egymást. Egységük azután sem bomlott fel, hogy mindannyian saját családot alapítottak, sőt: a nővérek például mind a mai napig rendszeresen találkoznak és szerveznek közös programokat. Ilyenkor természetesen gyermekeik, így a leendő királyné egy szem lánya, Sarolta hercegnő is jelen van, akiről tudni lehet, hogy sokat örökölt édesanyja kedves természetéből, most pedig az is kiderült, kihez áll a legközelebb a rokonai közül. Részletek a galériában!

Katalinban és Pippában rengeteg a közös, életútjuk is nagyon hasonlóan alakult: mindketten régóta élnek boldog házasságban, és három gyermeket hoztak világra.
Kattints a további képekért!

Sarolta hercegnő és György herceg reggeli rutinja tulajdonképpen szinte semmiben sem különbözik más, velük egykorú iskolás szokásával, Katalin hercegnének és Vilmos hercegnek azonban olykor közbe kell avatkozniuk.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Az idei esztendőben is példaértékű személyiségek, népszerű közszereplők tűntek fel az Inspiráló Nők Estjén, ráadásul mindannyian kitettek magukért, megjelenésük mellett pedig nem lehet elmenni szó...
Fashion&Beauty
A magyar sztárvilág krémje szebbnél-szebb estélyi ruhákban tündökölt a vörös szőnyegen.
Fashion&Beauty
2024-ben óriási sztárparádé volt az Inspiráló Nők Estjén, ahol a Femcafe.hu ezúttal hatodik alkalommal díjazta a leginspirálóbb női teljesítményeket – a nagyszabású gála háziasszonya immáron második...