Tényleg minden jel arra utal, hogy Szoboszlai Dominiknak új barátnője van, aki bikiniben is megmutatta magát

A rajongók nagyon gyanúsnak találták, hogy egy lány folyamatosan Szoboszlai körül lebzsel. Még mindig csak pletykákra lehet támaszkodni, de úgy néz ki, a focistának új barátnője van.

Még nagyon a kapcsolatuk elején járhatnak, ha valóban összejöttek

A Liverpool végül a Ligakupát tudta csak bezsebelni, mivel a bajnoki cím, az Európa-liga, valamint az FA-kupa is elúszott.

A lényeg, hogy véget ért a klubszezon, így Szoboszlai Dominik már gőzerővel azon van, hogy közelgő labdarúgó Európa-bajnokságon a legjobbat hozza ki magából. Azonban úgy néz, hogy most a szerelmi életét sem akarja a háttérbe szorítani.

A galériánkban megmutatjuk, hogy ki lehet Szoboszlai Dominik új barátnője, akinek már az Instagram oldala is elérhető.

Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni közös fényképei 2023 szeptemberének végén tűntek el a focista és a korábbi teniszező Instagram-oldaláról a szakításuk miatt.
Kattints a további képekért!

Szoboszlai Dominik egykori RB Leipziges csapattársa, Gulácsi Péter nem rejtette véka alá a véleményét. A sztárkapusnak közben eldőlt a jövője is.

Leadfotó: MTI Fotó – Kovács Tamás

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Az őszi nátha nem elkerülhetetlen, és még ha meg is betegszünk, számos olyan módszer létezik, amely jelentősen lerövidítheti a betegség lefolyását.
Home&Design
Ha követed ezeket a lépéseket, olyan otthont hozhatsz létre, amely a nyugalmat, a harmóniát és a mediterrán életstílust sugározza – mindössze néhány apró változtatással.
Lifestyle
A Bika napját egy kellemetlen félreértés árnyékolhatja be. Napi horoszkóp.