Briliáns mikrohullámú sütős trükköt mutatott be a világhírű szakács, ezt az alapanyagot ott is elkészítheted

A Food Network szakácsa, Guy Fieri mutatott néhány belevaló konyhai tippet, ami meg tudja könnyíteni az életedet a konyhában. Most a mikrohullámú sütő lesz reflektorfényben!
Ezt az alapanyagot simán elkészítheted a mikróban is
A mikrohullámú sütő nélkül a legtöbben már el sem tudnák képzelni az életüket, főleg a mostani rohanó világban.
A konyhai eszközt Percy Spencer amerikai mérnöknek köszönhetjük, aki 1946-ban egy radaralkatrész kifejlesztésén dolgozott. Közben a véletlen folytán felfedezte, hogy a mikrohullámú sugárzás az ételek felmelegítésére is alkalmas.
Valószínűleg nem gondolta, hogy a felfedezése később szinte minden háztartásban jelen lesz majd. Most egy olyan mikrós trükköt mutatunk, amit érdemes kipróbálnod!
A mikrohullámú sütő használata megkönnyíti a mindennapokat, azonban nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy bizonyos élelmiszereket jobb nem abban melegíteni – cikkünkben azt is eláruljuk, miért.
Leadfotó: Flickr – Illusztráció
Oldalak
