Intim titkot árult el a felesége Győrfi Pálról, már kezdettől fogva ezt teszik a kapcsolatukban

Győrfi Pálnak Salgó Adrienn a második felesége, de az előző párjával is mai napig jóban van. Annak idején nagy titkot lepleztek le a kamerák előtt.

Erről csak ők tudhattak, vagyis most már mindenki

Győrfi Pált mindenki az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivőjeként ismeri. Egy igazán pörgős személyiség, aki már gyerekkorában tudta, hogy mentős akar lenni.

Még 2004-ben kérték fel, hogy legyen az OMSZ szóvivője, és tényleg Győrfi szakmai kitartását mutatja, hogy két évtizede megmaradt a pozíciójában, és még mindig szereti a munkáját. Persze a feleségét is, akivel továbbra is boldogok.

Győrfi Pál és élete szerelme, Salgó Adrienn intim titkot árultak el a kamerák előtt. A galériánkból kiderül, hogy mi volt az!

A szakember első feleségével a mai napig jó baráti kapcsolatot ápol, de utána nehezebben ment neki az elköteleződés.
Kattints a további képekért!

Győrfi Pál lánya most töltötte be 12. életévét, édesapja pedig születésnapja alkalmából egy csodálatos családi fotót osztott meg közösségi oldalán, ahol az is látszik, hogy Alíz gyönyörű kamaszlány lett.

Leadfotó: MTI Fotó – Szigetváry Zsolt

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
Egy új globális felmérésből kiderült, hogy melyek azok a legfurcsább tárgyak, amiket a vendégek az idei utazásaik során ott felejtettek a szállodai szobákban — és ezek közül néhánytól biztos leesik...
Lifestyle
Egy mosoly ugyan kedvességet és pozitivitást sugallhat a mindennapokban, de az igazolványképeken inkább zavaró tényezőnek számít.
Sztárok
Idestova négy éve annak, hogy Harry herceg és Meghan Markle elhagyták a monarchiát, majd új életet kezdtek az Egyesült Államokban, amiről az egykori színésznő félreérthetetlen módon beszélt a...