Itt követheted majd az Oscar-gálát hazánkban, ahol esélyes lesz egy magyar jelölt is

Mihalek Zsuzsa díszlettervező többedmagával nyerheti meg az Oscar-díjat. Ha fent tudsz maradni, akkor itt követheted majd az eseményt!

Ismét lehet magyar díjazott

Visszatért a hamvaiból az Oscar-gála, mivel tavaly már jelentősen megugrott a díjátadó nézettsége. Akkor Will Smith pofon nem volt, de izgalmak azért igen. Bár a nézők mindig ki vannak éhezve egy kis botrányra, de ez valószínűleg ismét el fog minket kerülni.

A több mint 200 országban és térségben élőben megtekinthető műsor házigazdája az Emmy-díjas Jimmy Kimmel lesz, aki már negyedszer szórakoztatja az Oscar-gála közönségét. Sokak szerint a tavalyi nézettségmegugrás akár még neki is köszönhető valamennyire, mivel öt év után tért vissza.

A legjobb film Oscar-szobráért tíz produkció versenyez: az American Fiction, a Barbie, az Egy zuhanás anatómiája, az Előző életek, az Érdekvédelmi terület, a Maestro, a Megfojtott virágok, az Oppenheimer, a Szegény párák és a Téli szünet.

Azonban, hogy melyikhez van köze egy magyar jelöltnek is, és hol követhetitek Magyarországon az oscart, az a galériánkból kiderül!

Az Oscar-jelöléseket Christopher Nolan Oppenheimer című filmje vezeti, amely 13 kategóriában nyerheti el az Oscar-szobrot.
Kattints a további képekért!

A rendező, Martin Scorsese ugye a két kedvenc színészével dolgozott együtt a Megfojtott virágok című filmen.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Sztárok
Habár idehaza sokan még nem ismerik a nevét, a világot egyre jobban uralja az az énekesnő, akinek az idei év egyik nagy slágerét is köszönhetjük.
Sztárok
Bár első látásra meg nem mondanánk a két nőről, hogy testvérek, hiszen nem igazán hasonlítanak egymásra, vitathatatlan, hogy mindketten a maguk módján csinosak, és valódi természetes szépségek.