Istenes Bence apja nagy fricskát kapott élő műsorban, ennyire még nem szóltak be neki

Istenes Bence édesapja, Istenes László nem gondolta, hogy a saját műsorában szólnak így be neki. Egy pillanatra meg is fagyott a levegő a Mokka stúdiójában.

Az énekesnő nem kímélte a műsorvezetőt

Sokan nem tudják, de Istenes Lászlónak ugye két gyereke is van az első házasságából. Lánya, Boglárka 1989-ben született, de a legidősebb fia Istenes Bence, aki két évvel korábban jött a világra. Apa és fia persze mai napig jóban vannak, és Istenes László követte azt is, hogy a fia mit hozott ki magából a Sztárboxban.

A Mokka műsorvezetője nem olyan rég Istenes Bence egyik exével futott össze a stúdióban, és élő adásban kérdezhette Kovácsovics Fruzsinát. Az énekesnő a Mutasd a hangod! című TV2-s zenés műsorban volt vendégszereplő. A show legjobb pillanatait ide kattintva tudjátok visszanézni.

Istenes László azonban egy nagy fricskát kapott Kovácsovics Fruzsinától. A galériánkból kiderül, hogyan kóstolgatta egymást az énekesnő és a műsorvezető.

Kovácsovics Fruzsi a Mokkában elmondta, hogy szokta követni a Mutasd a hangod! című showt, így nagyon örült, hogy behívták vendégszereplőnek.
Kattints a további képekért!

Azt tudjuk jól, hogy anno visszavágót követelt Rácz Jenőtől.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
A Bakoknak ma fontos döntést kell meghozniuk. Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Halak rengeteg segítséget kap a problémái megoldásához. Heti horoszkóp.
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.