Egyszerűen látnod kell, mennyire jó pasi Meg Ryan fia - Jack Quaid a szülei segítsége nélkül futott be Hollywoodban

A 90-es évek romkomkirálynőjének a fia örökölte szülei tehetségét, ám Jack Quaid nem kért a híres felmenők segítségéből és egyedül sikerült megalapozni a hírnevét.

Saját erőből építette fel karrierjét

Meg Ryant valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen olyan nagyszerű filmekben szerepelt a 90-es években, mint a Harry és Sally, A szerelem hullámhosszán és az Angyalok városa. A színésznő és Dennis Quaid színész 1991-ben házasodtak össze, és 2001-ben váltak el. Közben megszületett egy szem fiuk, Jack, aki egész életében keményen dolgozott és mindig igyekezett úgy felépíteni a saját karrierjét, hogy ne a híres szüleire támaszkodjon.

Kíváncsi vagy a hihetetlenül sármos Jackre?

Kattints a galériára!

Anno Meg Ryan és Dennis Quaid is Hollywood egyik álompárjának számított. 1988-ban a Holtan érkezett című film forgatásán találtak egymásra, és három évvel később már össze is házasodtak. Meg is rendült a világ, amikor 2001-ben bejelentették a válásukat. Később kiderült, hogy ennek oka többek között Dennis volt, aki féltékeny lett a feleségére. Eredetileg ő volt az ismertebb színész, de Meg villámgyorsan túlszárnyalta és ezt nehezen tudta elfogadni.
Kattints a további képekért!

Cher a hat évtizedes karrierje során Oscar-, Emmy- és Grammy-díjat kapott, de a teljesítmény, amire a legbüszkébb, az a két fia, Chaz Bono és Elijah Blue Allman.

leadfotó: Taylor Hill/Getty Images, forrás: scmp.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Még augusztusban született meg Hailey és Justin Bieber első gyermeke. Nagy kérdés, hogy milyen apuka lesz majd a világsztárból, aki egykor a tinik bálványa volt.
Sztárok
Meryl Streep közelmúltbeli outfitje kétségtelenül az Emmy-gála történetének egyik leggyönyörűbb szerelése volt, amire jó ideig biztosan emlékezni fogunk még.
Sztárok
Az amerikai marketinges lány kalandjai ezúttal Rómában folytatódnak, de az biztos, hogy Párizst sem hagyja végleg magára.