Bikinis fotókat posztolt Szulák Andrea: a rajongók nem győzik dicsérni a 60 éves színész-énekeső bomba alakját

Február 8-án töltötte be a 60-at Szulák Andrea, ez alkalomból pedig a színész-énekesnő lányával együtt Zanzibárra utazott ünnepelni, ahonnan pikáns, fürdőruhás fotókat is megosztott rajongóival.

60 évesen is lenyűgözően fest

Szulák Andrea mai napig az ország egyik legkedveltebb művésznője, ami nem is csoda, hiszen a színész-énekesnő sok-sok évvel ezelőtt lopta be magát a magyarok szívébe kivételes hangjával és tehetségével, amit a színpadon, színésznőként is számtalan alkalommal bizonyított már. A Máté Péter-díjas Szulák számára azonban egy ideje nem karrierje, hanem lánya, Rozina a legfontosabb: a gyönyörű tiniről, aki már gyakorlatilag kész nő, Andrea rendszeresen posztol is fotókat közösségi oldalaira, ahol egyébként életének jelentős mérföldköveit és pillanatait is közzéteszi, így a rajongók figyelemmel követhetik a művésznő mindennapjait. Nemrégiben Szulák Andrea 60 éves lett, ez alkalomból pedig családjával és barátaival Zanzibárra utazott, ahonnan pikáns, mégis ízléses bikinis képeket is feltöltött Instagram-oldalára - galériánkban mutatjuk ezeket a felvételeket, melyekért az énekesnő követői egyenesen odáig vannak!

Szulák Andrea és lánya, Gyarmati Rozina le sem tagadhatnák egymást, akkora köztük a hasonlóság, de nem csupán ez a közös bennük: anya és lánya imádják az együtt töltött időt, ezért gyakran csinálnak közös programokat.
Kattints a további képekért!

Nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy a különleges, félvállas darab remekül állt Harry feleségén, ám sokan mégsem erre a tényre figyeltek fel, hanem inkább a rajta lévő ruha és ékszerek árcéduláit vették górcső alá.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.
Sztárok
A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.
Sztárok
Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.