Ilyen terméket vásároltál a Tescóban? Akkor most nézd meg, mi lett az eredménye

A Tesco és a Nestlé közösen támogatták az a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját.

Rengeteg rászoruló asztalára került étel a vásárlóknak is köszönhetően

Aki szemfüles, az még holnap kihasználhatja a Tesco akcióját. Az áruházlánc közép-európai hálózatának nőtt a forgalma, így elég nagy dolgokkal jutalmazzák a vásárlókat.

Akik holnap, azaz csütörtökön a Tescóban vásárolnak, azok részt vehetnek a nyereményjátékban, de fontos, hogy legalább 8 ezer forintot el kell költeni. Akik ezután az erről szóló blokkot adataikkal együtt feltöltik a játék weboldalára, azokat alaposan utolérheti a szerencse.

Hat héten át hetente összesen 500 darab 5 ezer, 175 darab 25 ezer és 25 darab 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt sorsol ki az áruházlánc. Lesz öt olyan szerencsés, aki ha megcsípi a főnyereményt, akkor 1 millió forintban vásárolhat be magának, természetesen a Tesco számlájára.

Közben sokan nem tudták, de jótékonykodtak is, ha ilyen terméket vásároltak az áruházban! A galériánkban megmutatjuk, melyek voltak ezek, és mennyi pénz jött így össze.

Tavaly ősszel ismét összefogott a Nestlé és a Tesco, hogy a vásárlók segítségével támogassák a nehéz sorsú embereket.
Kattints a további képekért!

A Tesco mellett az IKEA is adott ki figyelmeztetést ezzel kapcsolatban.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...