Sztárok

Fennakadt a vámon: nem engedték, hogy Arnold Schwarzenegger ezzel a tárggyal a zsebében lépjen az Európai Unió területére

A Terminátor-filmek főszereplője kellemetlen pillanatokat élt át Münchenben.

A müncheni repülőtéren várakoztatták Schwarzit

Fennakadt a vámon a hollywoodi filmszínész, a korábban testépítőként és kaliforniai kormányzóként is hírnevet szerzett Arnold Schwarzenegger - jelentette a The Guardian. A Terminátor-filmek, a Kommandó és a Ragadozó legendás főszereplőjét a müncheni repülőtér vámján várakoztatták: kezdetben azért nem tudott átjutni, mert egy nagyjából hétmillió forint értékű tárgyat akart behozni az Európai Unió területére.

Egy nagyjából 7 millió forintot érő Audemars Piguet óra lapult az osztrák származású színész-testépítő zsebében, ami egy klímavédelmi célú jótékonysági vacsorát került volna kalapács alá Kitzbühelben.
Kattints a további képekért!

A fiatal Vittorio is örökölte a művészi vénát híres felmenőitől: Sophia Loren magyar származású unokája zongoristaként épít karriert magának.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Sztárok
Lifestyle
Gothár Péter 1982-ben bemutatott nemzedéki közérzetfilmje ugyan a hatvanas évek kádári Magyarországát tárja elénk, szorosan kapcsolódik az 1956-os forradalomhoz is.
Lifestyle
Ne féljünk kísérletezni, és alakítsuk az ebédet a gyerekek ízlésére – így biztosak lehetünk benne, hogy minden nap friss és izgalmas ételekkel indulnak útnak.
Sztárok
Pamela Beryl Harriman elsősorban politikai aktivistaként és diplomataként szerzett magának hírnevet, titkos magánélete azonban talán még izgalmasabb, mint impozáns szakmai pályafutása.