Lifestyle

Minden adatod elveszhet, ha nem tartod be ezt a határidőt: Figyelmezteti a felhasználókat a Google

A határidő azokra vonatkozik, akik sok ideje nem léptek már be a Google fiókjukba.

Elveszhetnek az adatok

„Ha egy Google-fiókot legalább 2 évig nem használtak vagy nem jelentkeztek be, törölhetjük azt és annak tartalmát – beleértve a Google Workspace (Gmail, Dokumentumok, Drive, Meet, Naptár) és a Google Fotók tartalmát is" - figyelmezteti a felhasználókat a Google. A cég azért döntött az inatkív fiókok törléséről, mert azt gondolják, nagyobb veszélynek vannak kitéve a kiberbűnözők ellen, akik az ilyen fiókok feltörésével hozzájuthatnak személyes adatokhoz.

A döntést ugyan a Google már bejelentette év elején, most azonban kiderült, hogy legkorábban 2023 decemberében megkezdik a fiókok törlését. Természetesen azoknak, akik rendszeresen használják a fiókjukat, nincs semmilyen teendőjük ezzel kapcsolatban.

Forrás: Mirror Fotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Lifestyle
Az alábbi betegségeknél akár jelentős enyhülést is hozhatnak a gyógyvizes fürdőkúrák.
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Sztárok
Idestova négy éve annak, hogy Harry herceg és Meghan Markle elhagyták a monarchiát, majd új életet kezdtek az Egyesült Államokban, amiről az egykori színésznő félreérthetetlen módon beszélt a...