Az érzelmeknek nem lehet parancsolni: 5 nagy szerelem a filmvásznon, amely a való életben is folytatódott

A filmsztárok legfontosabb feladata, hogy a kamerák előtt hihetően játsszanak el különféle érzelmeket. Van, amikor mindez tényleg csak vegytiszta színészkedés, ám előfordul olyan is, amikor az érzések nem megjátszottak.

A forgatáson habarodtak egymásba

Számos olyan film készült már a történelem során, melyben a történet szerint a főszereplők közel kerültek egymáshoz, a sztori végére pedig menthetetlenül egymásba szerettek. Mind rajongunk az ilyen és ehhez hasonló „mesékért”, de mint tudjuk, a legromantikusabb sztorikat mindig az élet írja – így például az sokkal különlegesebb, amikor a vásznon bemutatott kémia nemcsak a kamerák előtt alakul ki, hanem a kulisszák mögött is. Galériánkban bemutatunk 5 olyan párost, akik szerelmeseket játszottak a szerepük szerint, de a románc a való életben is folytatódott köztük:

Alexis Bledel és Vincent Kartheiser A színészek 2012-ben ismerkedtek meg a Mad Men című sorozat forgatása közben, a sztori szerint pedig egymás szeretői voltak. Kapcsolatuk annyira őszinte volt, hogy 2014 júniusában összeházasodtak, és 2015-ben megszületett első gyermekük. A mai napig boldog házasságban élnek.
Kattints a további képekért!

Gondoltad volna pont róluk? Cikkünkben bemutatunk 5 olyan híres nőt, aki meglepően fiatalon mondta ki a boldogító igent.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Bright Side

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Lifestyle
Gothár Péter 1982-ben bemutatott nemzedéki közérzetfilmje ugyan a hatvanas évek kádári Magyarországát tárja elénk, szorosan kapcsolódik az 1956-os forradalomhoz is.
Lifestyle
Ne féljünk kísérletezni, és alakítsuk az ebédet a gyerekek ízlésére – így biztosak lehetünk benne, hogy minden nap friss és izgalmas ételekkel indulnak útnak.
Sztárok
Pamela Beryl Harriman elsősorban politikai aktivistaként és diplomataként szerzett magának hírnevet, titkos magánélete azonban talán még izgalmasabb, mint impozáns szakmai pályafutása.