Utazás

Eddig foglald le az ünnepi kiruccanást, különben sokkal drágább lesz az utad

Az ünnepi utak lefoglalásának időzítésén sokat spórolhatsz. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy mikor érdemes lefoglalni a repjegyeket az szakértők szerint.

Ünnepi kiruccanás

Az ünnepek alatt a család látogatása nem kellene, hogy megterhelje a költségvetésünket. Azonban az utóbbi időben az év végi légiutazások hírhedten drágává váltak. Sok tényezőt kell figyelembe venni annak meghatározásához, mikor a legolcsóbb utazási időszak és mikor érdemes repülőjegyet foglalni, különösen az ünnepek alatt.

Legyen szó távoli családlátogatásról vagy csak egy meleg karácsonyi kiruccanásról, íme, néhány tipp, hogy hogyan utazhatsz olcsóbban:

A Hopper módszertana A Hopper egy népszerű utazási alkalmazás. Nemrégiben egy kutatást végzett, amiből kiderült, hogy az ünnepi utazások árai a legnagyobb aggodalom forrásai - a válaszadók 41%-a azt mondta, hogy aggódnak amiatt, hogy hogyan fogják megengedni maguknak a közelgő utazásokat, különösen a folyamatos infláció miatt. Ezért a Hopper három kulcsfontosságú tényezőt határozott meg az ünnepi utazási megtakarítások maximalizálásához: előzetes tervezés, rugalmasság és korai foglalás. Ha előre tervezel, lehetőséged van az árváltozások figyelemmel kísérésére, hogy a jegyedet akkor vásárold meg, amikor az árak a legalacsonyabbak. Az utazás kevésbé népszerű napjainak választása is jelentős megtakarítást hozhat, különösen akkor, ha jó előre foglalsz.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
Lifestyle
Magyarországon a magas vérnyomás gyakorlatilag népbetegségnek számít, azonban egy új kutatás szerint a gyógyvizes fürdőzés kedvezően befolyásolja mind a mentális, mind a fizikai állapotot.
Lifestyle
Ha te sem vagy híve az erős kemikáliáknak, valamint a rágcsálóirtó szereknek és mérgeknek, akkor ezt a filléres házi praktikát neked is ismerned kell.
Lifestyle
A Vízöntővel olyan váratlan esemény történik, ami alapjaiban forgatja fel az életét. Napi horoszkóp.