Fogadjunk, hogy eddig te is rosszul használtad a sajtreszelőt: így kellene valójában – Videó
Valószínűleg te magad is azon emberek közé tartozol, akik egész életükben rosszul használták a sajt- és zöldségreszelőt, de még csak nem is tudnak erről. Nos, cikkünkben most megmutatjuk, hogyan kellene helyesen reszelni vele!
Viszlát, rendetlenség!
A négyoldalú reszelő sok háziasszony egyik kedvenc konyhai eszköze, nem véletlenül található belőle minden háztartásban legalább egy. Sokan azonban nem használják ki ennek az eszköznek a sokoldalúságát, és csak sajtot reszelnek vele, pedig csokit, almát, cukkinit, de még krumplit is szelhetünk vele, ha szeretnénk vékony csíkokat tenni a különböző zöldségekből a salátánkba, de a durva lyukú oldalon citromhéjat vagy akár szerecsendiót, esetleg fokhagymát is apríthatunk. Sokan azonban egyáltalán nem használják helyesen a reszelőt, így például a sajt mindenhova szétszóródik, és pillanatok alatt óriási káosz és rendetlenség lesz a konyhában. Galériánkban most megmutatjuk, hogyan kellene jól és rendeltetésszerűen használnod ezt az eszközt – te vajon jól csináltad eddig?
Hiába tűnnek praktikusnak a műanyag tároló dobozok, valójában nagyobb veszélyt jelenteken a szervezetünkre, mint azt elsőre gondolnánk...