Audrey Hepburn rajongásig imádta a gyermekeit: így néznek ki napjainkban az Oscar-díjas színésznő fiai – fotó

Bár az egész világ rajongott érte, Audrey Hepburn mégis édesanyaként volt a legboldogabb; két házasságából két fia született, akiket rajongásig szeretett.

Két gyermeknek adott életet

A belga származású Audrey Hepburn a második világháború után, balerinaként állt közönség elé Amszterdamban, majd miután felfedezte Amerika, nem győzött válogatni a filmszerepek és Broadway-en felkínált lehetőségek közül. A Római vakációban nyújtott alakításáért megkapta az Oscar-díjat, és innentől kezdve az egész világ a lábai előtt hevert. Magánéletében azonban nem volt ennyire sikeres: két kudarcba fulladt házasság után, egyedül nevelte gyermekeit, akik a mindenséget jelentették számára. Galériánkban megmutatjuk, hogyan festenek napjainkban a néhai filmcsillag fiai:

Audrey 1954-ben feleségül ment Mel Ferrer színészhez. A házasságuk alatt háromszor elvetélt, majd hat évvel később megszületett közös fiuk, Sean Hepburn Ferrer.
Kattints a további képekért!

Audrey Hepburn szépsége és ártatlan külseje igen komoly gondokat rejtett: a színésznő életét már gyermekkora óta traumák és fájdalmak övezték, ám ezt a nyilvánosság előtt sikerült titokban tartania.

Leadfotó: Donaldson Collection/Michael Ochs Archives/Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
A 28 éves hollywoodi sztár zöld ruhája nem sokat hagyott a képzeletre.
Utazás
Az utazási ipar bennfentesei felfedték, hogy melyek azok a dátumok, amelyeket ajánlott elkerülni repjegyfoglaláskor a karácsonyi időszakban.
Sztárok
A sussexiek Netflix-sorozatukban beszéltek őszintén a királyiakkal való viszonyukról, és elárulták azt is, pontosan mi volt az a dolog, amely éket vert közéjük és Vilmos herceg közé.