Sztárok

Károly már az első nyilvános megjelenésük alkalmával ráförmedt Dianára: négy szóval alázta porig a hercegnét

Károly walesi herceg és neje, Diana hercegné 1981 nyarán házasodtak össze. Még jegyben jártak, amikor sor került az első nyilvános szereplésükre, az akkori trónörökös pedig kapva kapott az alkalmon, hogy megalázza a menyasszonyát.

Ez a frigy tényleg nem az égben köttetett

III. Károly brit királyi, korábbi walesi herceg és a tragikus sorsú Diana hercegné jegyességét 1981. február 24-én jelentette be a királyi palota. Nem sokkal később sor került a pár első közös szereplésére a nyilvánosság előtt: egy, a Goldsmith Hallban megrendezett jótékonysági koncertre voltak hivatalosak. Diana az alkalomra egy fekete estélyit választott. Arról, hogy miként reagált ruhaválasztására a vőlegénye, a hercegné 1991-ben számolt be Andrew Mortonnak - a sztori a Diana igaz története című könyvben és a Diana: saját szavaimmal című dokumentumfilmben is megjelenik.

Amikor Diana besétált Károly, az akkori walesi herceg dolgozószobájába a fekete estélyijében, egy pillanatra megfagyott a levegő.
Kattints a további képekért!

Paul Burrell 10 évig állt Diana szolgálatában, így jól ismeri a királyi családot és a palota mindennapjait is – nemrégiben Meghan Markle-el kapcsolatban fogalmazta meg véleményét és azt, hogy ő milyen embernek is látja a hercegnét.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Lifestyle
A Halak számítson arra, hogy egy régi barátja vagy ismerőse a segítségére siet. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Soha többé nem kell a főzőlapon lévő zsírfoltokkal vesződnöd, ha beveted ezt a csodaszerként is számontartott keveréket.
Egészség
Karasi Dániel olyan témát hozott be ismét a köztudatba, amiről nagyon nehéz beszélni, és a többség kerüli. Azonban sokaknál eljön egy pont, amikor meg akarnak ismerkedni a halál gondolatával.