Sztárok

A saját nagymamája szólt bele Selena Gomez videójába: "Na és hogy szakítottál azzal a pasival?"

A 30 éves énekesnő kínos helyzetbe lavírozta magát.

Őket is zavarba lehet hozni

Megnyugtató azt tapasztalni, hogy a világsztárok is csak hús-vér emberek: olykor bizony ők is kínos hibákat vétenek, zavarba lehet őket hozni, elérzékenyülnek, vagy csak épp zsenáns helyzetbe csöppennek a véletlennek köszönhetően. Selena Gomez, a 30 esztendős amerikai énekesnő a minap épp mérhetetlenül ciki pillanatokat élt át egy videóforgatás közben - írja a 24.hu.

A gyönyörű zenei előadó sminkmárkájának oldalán megjelent egy videó, melyben Gomez az ajakrutinját óhajtotta megismertetni követőivel, azonban az eredeti terv hirtelen borult, hiszen az énekesnő nagymamája a háttérből nemes egyszerűséggel beleszólt a felvételbe. Az idős hölgy arról érdeklődött, hogyan ért véget unokája és legutóbbi partnere ismerkedése. "Na és hogy szakítottál azzal a pasival?" - kérdezte a nagymama, mire Gomez szemérmesen csak annyit válaszolt: "Mindjárt elmondom." Az énekesnő vonásain egyértelműen látszik, hogy a váratlan kérdés kissé kínosan érintette. Ezután a felvétel is félbeszakadt, a híresség mégis feltöltötte a videót a TikTokra, ahol hamarosan megjelentek a kíváncsiskodó kommentelők is. Mindenki azt szerette volna tudni, amiről a nagymama is faggatta világhíres unokáját: hogyan is történt az a bizonyos szakítás? Sajnos valószínű, hogy ennek részleteiről mi már nem fogunk értesülni.

Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images

Több okot is felsorolhatnánk, miért rajongunk Cindy Crawford-ért, de az első és legegyértelműbb indok, hogy ötvenen túl is elképesztően jól néz ki. Ráadásul tudtad, hogy van egy huszonéves fia, aki jócskán örökölte gyönyörű édesanyja génjeit?

Leadfotó: Gareth Cattermole / Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Lifestyle
Ha te is az alábbi jegyek egyikébe tartozol, gondold meg minden nagyobb lépésed a héten.
Lifestyle
Kiemelkedően jó hetük lesz az alábbi jegyeknek, szerencse kíséri útjukat.
Utazás
Pokoli hőséggel rúgta ránk az ajtót a szeptember, aztán a Boris ciklon alaposan lehűtötte a kedélyeket, ráadásul az országnak az elmúlt évtized legnagyobb árvizével is meg kellett küzdenie. És ha...