Szombati megjelenésükkel Meghan és Harry herceg komment háborút indított el Amerikában – mutatjuk

Legutóbb Hágában tűnt fel Harry herceg és Meghan Markle, hogy megnyissanak egy sporteseményt és egyúttal részt vegyenek a Land Rover Challengen, s bár Európába repültek, a brit királyi családot nem látogatták meg.

Legutoljára a 2018-as Invictus Games-en Sydney-ben volt lehetősége részt vennie a hercegi párnak, nem sokkal azután, hogy bejelentették első gyermekük, Archie Harrison érkezését. Azóta persze sok idő telt el - az ex-hercegi párnak már a második gyereke is megszületett - és kivált a pár a királyi családból. A pandémia alatt sem volt módja Harry-nek élveznie az általa létrehozott eseményt. Ugyanis az ő nevéhez fűződik az Invictus Games, amit azzal a céllal alapított, hogy a sérült és veterán katonáknak legyen saját olimpiai játékuk.

Meghan Markle és Harry herceg nyitotta meg az idei Invictus Gamest

A már fent elsorolt nehézségek miatt jó ideig távol maradt a pár a nyilvánosságtól és kevés lehetőségük adódott a szereplésre, ám úgy tűnik, az április 16. és 22. között zajló rendezvény a hollandiai Hágában kihagyhatatlannak tűnt!

Végre valahára, annyi kimaradás után, szombaton megnyitotta a páros az Invictus Gamest, ami magába foglalt egy másik izgalmas eseményt is: egy Land Rover Challenge versenyt. Márpedig a Land Rover különleges helyet foglal el a királyi család szívében, miután ez a márka tekinthető a királyi család a „hivatalos” autójának.

A herceg kapva kapott az alkalmon és beugrott egy Land Roverbe, majd kihajolt az ablakon, hogy segítsen a sofőrnek eligazodni az akadályokon, no meg a trükkös dombokon. Meghan is részt vett az eseményen, hogy szurkoljon a férjének, aki a terepjáró új kiadásának kipróbálásáért érkezett a rendezvényre.

Meghan és Harry elektromos gyerekautókba pattantak, hogy menjenek egy kört a fiatal sofőrök jelenlétében. Amint a célhoz közeledtek, a férfi ünnepélyesen a magasba tartotta kezeit. Természetesen a jelenlévők örültek a hercegi pár jelenlétének, akik ezáltal lehetőséget is kaptak arra, hogy megmutassák: kapcsolatuk erősebb, mint valaha és minden akadályt, nehézséget kibír. Mindenkivel kedvesek és közvetlenek voltak, ami újabb piros pontot jelenthet a közéletbe történő visszatérésükhöz. Egy szó, mint száz, az egész Invictus Games és a Land Rover verseny elég ártatlannak tűnik, de hol van a kutya elásva, ami miatt kitört a kommentháború?

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.
Lifestyle
A Halak életében újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
Sokan nem is tudják, hogy mennyire fontos a D-vitamin a szervezet számára. Azonban miért kell szednünk ebben az időszakban?