Lifestyle

Érzelmi bántalmazás áldozata vagy? Ez az 5 legbiztosabb jele

Az, hogy érzelmi bántalmazás áldozatai vagyunk, nem mindig nyilvánvaló. Érdemes megtanulni és felismerni azokat a jeleket, amelyek egyértelműen erre utalhatnak.

Kapcsolat

Az érzelmi bántalmazás minden kapcsolatban felütheti a fejét, és sokféle formát ölthet. Ráadásul többnyire öntudatlanul történik, vagyis az a személy, aki a szerelmével az ő kárára helytelenül bánik, sokszor nem is tudja vagy nem is veszi észre ezt. Jellemzően a bántalmazó személy a viselkedésével kompenzálni próbál valamit, amire nincs megfelelő eszköz a kezében, hogy megoldja a helyzetét, megfelelő viselkedési normákkal reagáljon. Az érzelmi bántalmazás áldozatai sajnos nem midig ismerik fel a helyzetet, csak rosszul, kényelmetlenül érzik magukat a bőrükben.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Lifestyle
Sztárok
II. Erzsébet brit királynő 2022 őszén, 96 esztendősen távozott az élők sorából. A legendás uralkodónő egészen élete legutolsó szakaszáig jó általános egészségnek örvendett, így hát magától értetődő,...
Sztárok
Erőteljes üzenetet fogalmazott meg fiával és lányával kapcsolatban Harry herceg, továbbá kifejtette, miért érez nagy félelmet velük kapcsolatban.
Sztárok
Az énekesnő Till Attilával együtt vendégeskedett Kadarkai Endre A nagy mű című műsorában. A beszélgetés során Tóth Vera vitriolos kritikát fogalmazott meg egykori megasztáros riválisáról, Oláh...