Sztárok

Ebbe a híres pasiba szerelmes: Tovább lépett Avicii eltitkolt barátnője

Sokáig szenvedett, de végre újra boldog.

Tragikus halál

Az egész világot sokkolta, amikor 2018 áprilisában elhunyt a világ egyik legismertebb lemezlovasa, Avicii, vagyis Tim Bergling. A 28 éves híresség hirtelen halála mindenkit sokkolt, és nagyon megviselte a családját, valamint barátnőjét is. Avicii barátnője később egy Instagram posztban búcsúzott el szerelmétől, mint kiderült, már épp tervben volt a családalapítás. A gyönyörű cseh modell, Tereza Kačerová nehéz éven van túl, azonban végre ismét rátalált a boldogság, szintén egy híresség személyében.

Lapozz, a következő oldalon mutatjuk, kivel jött össze!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
A brit királyi család életét évszázados tradíciók, megtörhetetlen hagyományok irányítják, s hamarosan épp ezen előírások miatt változik meg gyökerestül az ifjú György herceg élete.
Sztárok
A színésznő csinos lányával adott páros interjút a Nők Lapjának. Szulák Andrea a beszélgetés során megkapó őszinteséggel vallott gyermekével ápolt kapcsolatáról.
Sztárok
Nehéz időszakon van túl Kate Beckinsale: a kétezres évek népszerű színésznőjét számos csapás érte testileg és lelkileg is, rajongói pedig nagyon aggódnak az egészségéért, ugyanis látványosan sokat...