Gianni: Diszkó előtt, kocsik tetején ettük a pizzát
A műsorvezetőből lett étteremtulajdonos fiatalkoráról, az olasz virtusról és a tökéletes tésztáról mesélt pizzaszelet bárjának 5. születésnapján.
A magyarok kedvence lett
Budapest belvárosában sorra nyílnak a különböző gyorséttermek. Nem is győzi az ember válogatni, hogy mit egyen: egy hamburgert, kínait, gyrost vagy éppen egy szelet pizzát? Ha útközben, egy kiadós sörözés vagy éppen egy átdorbézolt este után megéhezünk, jó választás lehet bármelyik megoldás. Az újhullámos gyorséttermekben ráadásul az a jó, hogy egyre inkább alkalmazkodnak a növekvő vásárlói igényekhez: minőségi terméket kapunk. Így van ezzel Gianni Annoni is, aki mióta sikerre vitte belvárosi olasz éttermét, egy egész hálózatot alakított ki a Pizza Me szelet bárral. Ebben a hónapban ünnepelték 5. születésnapjukat, és már túlvannak a 10. pizzabár megnyitásán is. Az olasz gasztroguru, Gianni maga mesélt érdekességeket az olasz konyháról és saját emlékeiről az évfordulón.