Home&Design

Itt a Facebook legújabb funkciója, ami nevetségessé tesz

A közösségi oldal ismét villantott, a legújabb funkció zseniálisan röhejes.

Snapchat és Facebook - "Snapbook"?

Az Instagram, Snapchat és Facebook alkalmazások sokunk telefonjának képernyőjén szorosan, "kéz a kézben" helyezkednek el, az utóbbi időben pedig meg is fertőzik egymást egy-egy funkcióval. Zuckerberg közösségi oldala ismét villantott és két újdonsággal állt elő, amit már egyesek tapasztalhattak is, ha frissítették az applikációt. Aki használja a Snapchatet tudja, hogy jó unaloműző vicceskedni és különböző úgynevezett filtereket, maszkokat helyezni az arcunkra szelfikészítésnél. Ez az opció már a Facebookon is elérhető, a napokban rá is került vagy rá fog kerülni - ha letöltjük az alkalmazás legfrissebb verzióját - a mobilokra.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotó: Facebook/facebook

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Home&Design
Home&Design
Ha követed ezeket a lépéseket, olyan otthont hozhatsz létre, amely a nyugalmat, a harmóniát és a mediterrán életstílust sugározza – mindössze néhány apró változtatással.
Lifestyle
A Bika napját egy kellemetlen félreértés árnyékolhatja be. Napi horoszkóp.
Sztárok
Matthew Fox személyesítette meg Jack Shepard karakterét a Lost - Eltűntek című sorozatban, s bár akkoriban ő maga óriási népszerűségnek örvendett, ma már szinte egyáltalán nem szerepel a nyilvánosság...