Fashion&Beauty

Készülj a télre - A legjobb hosszú szárú csizmák árakkal és lelőhelyekkel

A tél egyik alapdarabja a hosszú szárú csizma, mert nemcsak meleg és praktikus, hanem még nagyon jól is néz ki. Lassan pedig már el is jött az ideje, hogy kiválasszuk az idei kedvenc darabunkat, és beszerezzük az üzletből. Mi pedig adunk hozzá egy kis segítséget, és megmutatjuk a legjobbakat, és azt is, hol találhatod meg őket.

Lapostalpú combcsizma

Az nem kérdés, hogy az idei év legnagyobb cipőtrendje a combcsizma. Sokan félnek tőle, mert első ránézésre talán túl vad döntésnek gondolhatjuk, de egy lapostalpú, egyszerű darab egyáltalán nem az. Szinte bárkinek jól áll, és még a lábakat is sokkal hosszabbnak mutatja, ezért mindenképpen érdemes beruházni egyre.

Elegáns és kényelmes darabok

Ha egy olyan csizmát szeretnénk, ami kényelmes, mégis megállja a helyét akár egy hosszú sétás randira is, akkor válasszunk egy éksarkú vagy egy alacsonyabb sarkú fazont. A száruk is legyen egyszerű és kifinomult, így bármilyen szetthez passzolnak majd. A fekete színnel pedig biztosan nem nyúlunk mellé.

Fotók: stradivarius.com, hm.com, bershka.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Lifestyle
A főzőtejszínt általában arra használjuk, hogy a levesek, szószok és főzelékek krémesebb állagot kapjanak. De mit tehetünk, ha éppen nincs otthon, pedig a recept szerint szükség lenne rá?
Egészség
Ha te is frontérzékeny vagy, akkor nem árt tisztában lenned azon élelmiszerek listájával, melyeket mindenképp érdemes rendszeresen fogyasztanod, hogy a panaszok meg se jelenjenek.
Lifestyle
Van egy bizonyos titkos hozzávaló, amit ha a darált húsba keversz, életed legfinomabb fasírtját készítheted el.