Fashion&Beauty

Bánj jól a csizmáiddal!

Imádod a csizmádat, de félsz, hogy a szezonális kedvenced hamar tönkremegy? Íme pár egyszerű és ügyes trükk, amivel megnövelheted a lábbelid élettartamát!

Az új csizma

Az új lábbeli beszerzése után nem árt, ha máris kényezteted kicsit a kedvencedet. A téli időszakra való tekintettel tegyél be egy meleg talpbetétet a csizmádba, még akkor is ha az bélelt, hisz így nem csak kényelmesebb, de melegebb is lesz a lábbelid a hűvös napokon. Az új lábbeliket is érdemes egy kis cipőkrémmel kényeztetni. Egyrészt a bőr darabok lehet, hogy már régóta pihentek egy raktárban és teljesen kiszáradtak - emiatt pedig hamarabb megrepedezhet a bőr. Ha félsz, hogy a cipőboksz károsítja a bőrt, akkor először csak egy kis, alig észrevehető felületen próbáld ki a kencét.

Nesze neked hó és eső!

A csizmák esetében amúgy az első viselés előtt érdemes egy vízlepergető réteget is felvinni a lábbelire, hogy az jobban bírja az időjárásból fakadó igénybevételt. A boltokban a mélyre ható impregnáló spray-t keresd, hisz ez borítja majd be a talpakat szupervékony gumiréteggel, hogy ott se hatolhasson be a nedvesség.

Fotó: fabfashionfix.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Sztárok
Kétségbeejtő, mit művel a kétezres évek egyik legfelkapottabb énekesnője.
Sztárok
A One Direction egykori énekesének váratlan halála közel egy hete sokkolta a világot - most az is kiderült, mi okozhatta közvetve Liam tragédiáját.
Utazás
Az ősz a legjobb időszak arra, hogy felfedezzük Magyarország borvidékeinek egyik gyöngyszemét, Tokajt. A festői szőlőhegyek, a kellemes őszi időjárás és a gazdag gasztronómiai kínálat tökéletes...