Fashion&Beauty

Így lesz a felsőből sál!

A régi kinyúlt pólókat ne dobjuk ki, hisz nem csak rongyot készíthetünk az ősi göncökből, de egy kis ügyességgel mutatós sál is lehet belőle.

Stresszlevezető barkácsolás

Egy olló segítségével vágjuk ki a lehető leghosszabb részt a legalább 5-10 százaléknyi lycra vagy spandex tartalmú pólóból, ami a sál alapja lesz. Ezután vágjuk be több helyen is az anyagot. A legjobb az, ha a bevágások azonos távolságra vannak egymástól.

Ha végeztél a bevagdosással, akkor óvatosan nyújtsd meg az anyagot, hogy kitáguljanak az apró lyukacskák és egy tépet hatású sálat kapj.

Fotók: abeautifulmess.com

Ha tetszett az írás, kérlek oszd meg másokkal is, vagy nyomj egy lájkot!

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Femcafe.hu 2024-ben immár hatodik alkalommal rendezte meg az év egyik legjobban várt, nagyszabású eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. A hagyományteremtő szándékkal alapított Femcafe Gálán ezúttal...
Sztárok
Ismét a példaértékű nőket ünnepelte a Femcafe.hu az éves gálarendezvényén, az Inspiráló Nők Estjén, melyen a hazai sztárvilágból többen is szerelmük oldalán jelentek meg.
Sztárok
A két elragadó üzletasszony ezúttal is vonzotta a tekinteteket, ami nem is csoda, hiszen lélegzetelállítóan gyönyörű estélyi ruhákban érkeztek az Inspiráló Nők gálára.