Fashion&Beauty

Hosszú szempillák házilag

Hosszú szempillákra vágysz, de nem szeretnél műszempillákat? Próbáld ki az alább tippeket, melyek segítségével hosszabbak és dúsabbak lesznek pilláid.

Ricinusolaj

A haj növekedésének gyorsítására is alkalmazott olaj egy hidegen sajtolt, nehezen száradó, zsíros olajfajta, ami nagy mennyiségben tartalmaz zsírsavakat. Az eleinte elhalt szempillák hullásával járó kezelés során szempillaspirállal vigyük fel az olajat a szálakra, amit legalább 7 órán át hagyjunk hatni.

E-vitamin olaj

A növényi olajok keverékéből álló olaj az egyik leghatásosabb gyulladáscsökkentő és antioxidáns, nemcsak regenerál és hidratál, de az öregedés folyamatát is lassítja. A hidegen sajtolt olajok gyógyító hatásuk mellett a szempillák növekedését is gyorsíthatják, ha egy keveset vattapamacsra vagy fültisztítópálcikára csepegtetünk és átdörzsöljük vele a pillák tövét.

Argán olaj

A folyékony aranyként is ismert olaj fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatású, nagyon magas az E-vitamin tartalma és a pillák növekedését is serkenti.

Vazelin

A védőkrémként funkcionáló olajról régóta tudják, hogy a rendszeres használata nem tesz jót a szempilláknak, így csak kúraszerűen érdemes használni. A patikákból beszerezhető, megfelelő tisztaságú krémmel óvatosan töröljük át lefekvés előtt a pillákat.

Fotók: seeyourinterest.com, jjeyelashes.wordpress.com, mrwallpaper.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Lifestyle
A Bakoknak ma fontos döntést kell meghozniuk. Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Halak rengeteg segítséget kap a problémái megoldásához. Heti horoszkóp.
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.