Fashion&Beauty

A fekete ruha is lehet izgalmas

Az ikonikus kis fekete nem kell, hogy mindig egyszerűsége miatt legyen a kedvencünk, hisz pár aprósággal is izgalmas és bohém hatású lehet a klasszikus darab.

Csizma, ékszer, kabát

Egy dögös, hosszabb szárral rendelkező csizma sokkal merészebbé és vagányabbá varázsolhatja az amúgy kissé konzervatív darabokat is. A visszafogott ékszerek az elegáns alkalmakkor bizonyulnak jó választásnak, de a hétköznapokon nyugodtan essünk túlzásba és válasszunk egy hangsúlyos vagy oversize darabot. Az elegáns darabok a hétköznapi ruhatárunkba is könnyen beépíthetőek, hisz mindössze egy mintás harisnya, egy motoros csizma és egy vagány bőrdzseki kell.

Öv, hajpánt, sál

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A visszafogottabb, egyszerűbb kiegészítőkkel is drasztikus hatást érhetünk el, hisz egy jól kiválasztott öv nem csak az alakunkat formálja, de a ruha stílusán is sokat formál. Az idén oly népszerű, vadóc hatású, szegecses hajpántok a legegyszerűbb ruhát is fiúsabb, rockosabb összeállítássá teszik. A nyakunk köré tekert sál vagy kendő sokkal lazább hatást eredményez, sőt sokkal melegebbé teszi őszi szettünket.

Fotók: allwomenstalk.com, tokyofashion.com

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Fashion&Beauty
Sztárok
A Harry herceggel közös Netflix-sorozata óta Meghan Markle visszafogottan nyilatkozik a brit királyi családdal kapcsolatban, ám egy szakértő úgy véli, annak ellenére, hogy már nem foglalkozik a...
Utazás
A nemzeti ünnep alkalmából változik a közlekedési rend. Október 23-án, szerdán az ünnepnapi menetrend érvényes a vasúton. A helyközi buszjáratok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. Az...
Lifestyle
Voltaképpen már a Halloween előszobájában vagyunk, szóval legújabb rejtvényünkkel nem árulunk zsákbamacskát: ez a fejtörő is az októberi időszak egyik legizgalmasabb ünnepéhez kapcsolódik.