Fashion&Beauty

Szépségtrükk Trójából - Ecetes arclemosó

Már a trójai Heléné korában is ismert volt az ecet, mint a szépségápolás egyik alapanyaga, ám a természetes csodaszer még napjainkban is hatásos, bár már kissé elfeledett.

Hozzávalók

  • 2 pohár ásványvíz (szénsavmentes)
  • 1 evőkanálnyi ecet (lehetőleg almaecet)
  • 1 kávéskanálnyi méz

Elkészítés

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
A hozzávalókat jó alaposan keverjük össze, hogy a méz is teljesen feloldódjon, majd a szokásos arctisztítási rituálénk után ezzel a keverékkel is öblítsük át párszor az arcunkat. Ha elfogyott az arctisztító, akkor langyos vízzel öblítsük le az arcunkról.

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Fashion&Beauty
      Lifestyle
      Sajnos a húsvéti időszak véget ért, de egyetlen, ám annál nagyszerűbb képrejtvénnyel még felidézhetjük az ünnep csodás hangulatát.
      Lifestyle
      Szinte minden macskatartóban felmerül időnként a kérdés: kell-e, és ha igen, milyen gyakran kell fürdetni a cicát? A válasz nem olyan egyszerű, mint gondolnánk – a szakértők szerint több tényezőtől...
      Sztárok
      Nem kell tovább várni, a Madách Színház nyilvánosságra hozta a 2025 szeptemberében debütáló Jégvarázs musical szereposztását és alkotócsapatát – a darab sajtótájékoztatóján lehetőségünk nyílt...
      Home&Design
      Ha azt hitted, a 70-es évek különc otthonai örökre a múlté, gondold újra: a süllyesztett nappalik újra fénykorukat élik! Nemcsak a lakberendezők rajonganak értük, de a hírességek, köztük Justin...
      Lifestyle
      Sokan főleg a sajtóból, valamint a közösségi médiából értesültek róla, hogy szombaton Ferenc pápa halála miatt nemzeti gyásznap lesz Magyarországon.
      Lifestyle
      A bolognai spagetti vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb fogás a világon, ám a legtöbben valójában helytelen módon készítik.