Fashion&Beauty

Vidám színek a Blumarine kifutóján

A merész őszi-téli kollekciója után most egy visszafogottabb, nőiesebb összeállítással rukkolt elő a Blumarine tervezője, Anna Molinari a márka 2013-as tavaszi-nyári bemutatójának alkalmából.

A milánói divathéten is bemutatott kollekciót a nőies színek, a finom anyagok és a modern formák jellemzik. A lágy Laduree Macaroon-t idéző pasztellek mellett erőteljes pink, friss fehér és komor fekete színek adják a kollekció alapját. A nyári trendeknek megfelelően virágmintás, kristályokkal díszített, szegecses, görög tógákat idéző és kötött darabokkal is találkozhatunk. Nagy kedvenceink a mentazöld darabok, ám a fényes anyagból készült bronz színű ruhákat inkább elfelejtenénk.

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Sztárok
Varga Viktor az Instagramon számolt be róla, hogyan tört be a házába az árvíz. A híresség hozta a tőle elvárható higgadtságot.
Sztárok
Katalin hercegné végre visszatért és egyből bele is vetette magát a munkába, ráadásul elsőre pont egy olyan projekttel kezdett foglalkozni, ami a legközelebb áll a szívéhez.
Fashion&Beauty
Az idei évben is számos retró trendet láthattunk visszatérni a divatba, az egyik legmenőbb viselet pedig Reese Witherspoon tetszését is azonnal elnyerte.