VV4 – Anikó elérte, amit akart


A Való Világ 4 utolsó kiválasztásán, Anikó kapta a legtöbb jelet, így ő már biztosan harcba száll, hogy felkerüljön a dobogóra. De vajon, kit visz párbajra?

A héten az egykori villalakók – Olivér, Gigi és Zsófi – vendégeskedtek a villában, akik segítettek felkészülni a még versenyben lévő játékosoknak. A kiválasztást nagy izgalom övezte, a játékosok alig várták, hogy végre kiderüljön, ki lesz az utolsó kihívó a VV4 történetében.

Jerzy a jelét Évára tette, akivel már több konfliktusa is volt. Míg Alekosz és Éva a választottja a villa Rosszkislánya, Anikó lett. Ezzel a két jellel megpecsételődött a lány sorsa, a következő párbaj biztos részvevője lesz.

Anikó elmondta, hogy számított a jelekre, így szándékosan úgy taktikázott, hogy más ne kaphasson két jelet, nehogy egyenlőség alakuljon ki. Mindenképpen ő szeretné irányítani a szálakat, mivel eddig még nem volt rá lehetősége. Nem szeretné, ha a két fiú, Alekosz és Jerzy kényelmesen hátradőlne, azzal a tudattal, hogy biztosan finalista lesz, hiszen még bármi megtörténhet…

Íme, egy kis részlet Anikó szerelmi életéből:

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Hihetetlen, de vannak olyan sztárok, akik maguktól gondolták úgy, hogy nem szexelnek egy jó darabig. Árpa Attilának például tavaly volt olyan időszaka, hogy nem bújt ágyba senkivel.
Lifestyle
Elképesztő kánikula vette kezdetét egész Magyarországon. Sajnos nem fog csak úgy eltűnni, és már lehet azt is előre látni, hogy melyik lesz a hét legpokolibb napja.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy Katalinnak semmi oka a félelemre fiát, Györgyöt illetően, hiszen a herceg igazi mintagyerek, ez mint kiderült, közel sincs így.