Kirepültek a villalakók

Nem mindennapi ajándékot kaptak a villalakók. Gigi, Jerzy, Béci, és Gombi egy napra elhagyta a villa falait, hogy megtapasztalják, milyen is az, mikor megfordul velük a világ.
 
A fitt hét alkalmával Jerzy volt az, aki a legtöbb fejlődést mutatta a két felmérés alkalmával. Ennek köszönhetően az RTL klub, megint nagylelkűnek bizonyult, így elmehetett négy másik társával, hogy kipróbálja a műrepülést. Ő természetesen szerelmét Gigit, illetve Bécit és Gombit választotta, hogy átéljék vele ezt a fergeteges élményt. A negyedik személy kiléte, sokáig bizonytalan volt. Jerzy először Szandikát, majd Anikót szerette volna elvinni, végül a választás mégis Gombira esett.
Veres Zoltán műrepülő pilóta vitte el a négy fiatalt egy körre. Mindannyian nagyon izgatottak voltak, különösen Gombi, aki rosszul is lett a repülés során. A villa szépfiúját, annyira megviselte a repkedés, hogy leszállás után a gyomra kicsit rendetlenkedett.
Miután visszatértek a villába, Béci csak annyit mondott: Nagyon élvezte, de soha többé nem élné át újra.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Katalin hercegnéről köztudott, hogy rendkívül szabálykövető, és ugyanerre tanítja gyermekeit is, azonban előfordul néha, hogy ő is szembe megy az előírásokkal.
Lifestyle
Immár hagyományként, idén hatodik alkalommal ismeri el a Femcafe.hu azokat a női teljesítményeket, amelyek széles körben inspirálják a közönséget. Szeptember 9-én kezdetét vette a szavazás, ahol a...
Lifestyle
Minden gyereknek fontos, hogy a szülei elegendő időt töltsenek vele, érdeklődjenek a számára fontos témák, dolgok iránt, hiszen innen is érzik, hogy szeretik őket. Sokszor hivatkoznak arra a...