Utazás

Elképesztő hír érkezett az üzemanyagárakról: hónapok óta nem láthattunk példát arra, ami most jön

Változatlanul csökkenő tendenciában vannak a magyarországi üzemanyagárak.

A benzin és a gázolaj ára is csökkenni fog

Továbbra is csökkenő tendencia jellemző a magyarországi üzemanyagárakra - írja a Holtankoljak.hu. A lap hozzáteszi: A múlt heti jelentősebb esés után keddtől a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is kevesebb lesz. Ha a pontos részletekre is kíváncsi vagy, lapozd fel galériánkat: cikkünk azonnal folytatódik!

A benzin beszerzési ára keddtől bruttó 4 forinttal csökken, míg a gázolajé bruttó 2 forinttal.
Kattints a további képekért!

A KRESZ-t hamarosan a modern és folyamatosan gyorsuló kor igényeihez szabhatják Magyarországon. Noha az érdemi változásig még nagyjából másfél évet kell várni, a háttérben már rohamtempóban dolgoznak a módosításokon.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
Lifestyle
Létezik egy filléres, vegyszermentes módszer, ha azt szeretnéd, hogy a kertedben lévő összes gyom, ami a járdaszegély mellett vagy a sóderágyból nő, eltűnjön egy életre.
Utazás
A MarketWatch Guides nemrégiben érdekes listát állított össze azokról az autókról, melyek a legtöbb kilométert képesek megtenni azt követően, hogy műszerfalukon kivillant az üzemanyagszint-jelző...
Lifestyle
Dudás Gergely (alias Dudolf) friss képrejtvénye a világ egyik leghíresebb meséjét idézi meg, méghozzá fergeteges stílusban!