Káros szenvedélyéről vallott Köllő Babett
Van, aminek nem tud ellenállni Köllő Babett. A színésznővel a VIASAT3-on, vasárnap este 7 órakor kezdődő, Ide süss! című gasztroműsor különkiadása kapcsán beszélgettünk, de nemcsak a forgatásról mesélt. Titkos szenvedélyét is elárulta!
Valódi édességfüggőnek vallja magát
A színésznőket úgy képzeljük, hogy állandóan azon dolgoznak, hogy formában legyenek. Mennyire fér bele az életedbe a nassolás? Édesszájúnak tartod magad?
Olyan szinten vagyok édesszájú, hogy én inkább nem eszem meleg ételt, csak hogy nassoljak egy kis sütit vagy csokit. Ha kinyitom a táskámat, nálam mindig van valamilyen csoki, francia drazsé és mindenféle más bűnös dolog. Amikor étteremben vagyok, és meglátom, hogy van az étlapon csoki szuflé, akkor inkább nem kérek főételt, csakhogy rendelhessek desszertet. Na, én így étkezem, abszolút borzalmasan. Csak azt eszem, ami káros. Én imádom a káros dolgokat!
Így biztosan nem volt nehéz rábólintani arra, hogy szerepelj az Ide süss! celeb különkiadásában.
Persze! Én nagyon sokat sütök, amit még a nagymamámtól tanultam. Tíz éves lehettem, amikor egyik nap ettem volna valami édeset, de a nagyi nem ért rá. Megkértem anyukámat, hogy süssünk valamit, aki elküldött inkább a cukrászdába. Én fellapoztam helyette a szakácskönyvet és sütöttem egy gyümölcstortát. De a nagyi tanított sok mindenre, mint például tökéletes kelt tésztát gyúrni. A nagy kedvenceket is tőle tudom, mint az aranygaluska vagy a kakaós csiga. Sajnos már két éve elment közülünk, de az ő különleges zserbóreceptje igazi családi kincs, amihez a sárgabaracklekvárt minden évben sajátkezűleg én teszem el. Ez nem fáradtság, engem ez kapcsol ki. A gasztronómia a hobbim.