Borbás Marcsi első étele vérfagyasztóan pocsék lett, és ezt ő sem tagadja

Ma már a többség szívesen keresi fel Borbás Marcsi receptjeit, aki ikonikus jelenséggé vált a gasztronómiai életben Magyarországon, de ez nem volt mindig így.

Borbás Marcsi visszaemlékezett, milyen ételt készített először

Borbás Marcsi igazi veterán a televíziózásban, mivel a kilencvenes évek elején kezdte televíziós karrierjét. Családja javaslatára jelentkezett a Magyar Televízió szerkesztő-riporter és műsorvezető képző iskolájába 1994-ben.

A Gasztroangyal című műsorával vált igazán ismertté a konyhaművészeti világban. A műsor célja az volt, hogy bemutassa Magyarország különböző tájegységeinek gasztronómiai hagyományait és helyi alapanyagait. Marcsi a műsorban nemcsak recepteket osztott meg, hanem történeteket is mesélt az ételek mögött álló emberekről és kultúrákról.

Ma már ő tanít minket, hogy kellene profin, mégis rusztikusan belevágni a főzésbe. A galériánkban megmutatjuk, hogy mi volt Borbás Marcsi első kulináris élménye!

A műsorvezető színes egyéniség, aki rengeteg mindennel foglalkozik. Természetesen ezt néha nagyon nehéz összeegyeztetni a magánéletével. Az biztos, hogy a gasztronómiának biztosan nem fog tudni hátat fordítani.
Kattints a további képekért!

Borbás Marcsi is ott van a legfelkapottabb hírességek között. Rengetegen imádják, de a magánéletét sosem szereti kiteregetni.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Az önmagunkkal való kapcsolat éppoly fontos lehet, mint a másokkal való intimitás és ennek végre neve is van!
Lifestyle
Az asztrológia szerint egyes csillagjegyek képviselői különleges barátságot nyújtanak, és haláluk napjáig lojálisak maradnak a számukra legfontosabbakhoz; te vajon köztük vagy?
Lifestyle
Magyarországon most mindenki az árvízről beszél, de sokan felteszik a kérdést, hogy melyik volt a legpusztítóbb áradás a világtörténelemben?