Csúnyán nekimentek Borbás Marcsinak, de mindenki lepattant a pajzsáról

Az internet modern világában a kommentelőkkel olykor nagyon nehéz, és ezt Borbás Marcsi is megtapasztalta. A híresség azonban roppant higgadt tud maradni.
Ha valakit, hát a műsorvezetőt nehéz felbosszantani
Borbás Marcsi ma már igazi gasztromesternek számít a konyhában, valamint a médiában. Azt viszont kijelentette, hogy a kereskedelmi tévéknél biztosan nem vállalná a zsűrizést, mivel azok a műsorok sokszor nem igazán a tiszta szívű főzésről szólnak.
A közelmúltban elmesélte, hogy a főzést nagyon fiatalon elkezdte, az első étele pedig a tojásos galuska lett. Ekkor még csak általános iskolás volt, és ő maga vallotta be, hogy azzal az étellel ”ember lehetett volna ölni”, de a szülei megették, és hála égnek túl is élték.
Borbás Marcsi hatalmas tudásra tett szert, de a kommentelők mégis betámadták. A galériánkban megmutatjuk, hogy védte be magát a műsorvezető.
Ma már a többség szívesen keresi fel Borbás Marcsi receptjeit, aki ikonikus jelenséggé vált a gasztronómiai életben Magyarországon, de ez nem volt mindig így.
Leadfotó: TV2
Oldalak
