Mexikói pörkölt - A magyarok kedvenc étele másképp

Ez az étel sokkal ízletesebb, mint egy natúr, klasszikus pörkölt. Bár a hozzávalók tekintetében csak zöldségek terén van változás, mi mégis sokkal jobban szeretjük.

Hozzávalók

  • 200 g kukoricakonzerv
  • 200 g zöldborsókonzerv
  • 200 g sárgarépa konzerv
  • 1 kg sertéskaraj kockázva
  • 2 db paradicsom
  • 2 fej hagyma
  • olaj
  • ételízesítő
  • bors
  • pirospaprika

Elkészítés
A hagymát az apróra vágás után dinszteljük meg az olajon, majd adjuk hozzá a pirospaprikát és a kockákra vágott paradicsomot. Ha szétfőtt a paradicsom beletehetjük konzerv zöldségeket és a húst. Annyi vízzel öntsük fel, hogy éppen ellepje. Közben jöhetnek a fűszerek is. Addig pároljuk, amíg meg nem puhul a hús.

Melegen tálaljuk.

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Az életkor előrehaladtával az ember mindennapjaiból egyre inkább kiszorul az aktivitás és a testmozgás, Arnold Schwarzeneggernek azonban eltökélt szándéka, hogy bebizonyítsa: a mozgás lehetősége...
Lifestyle
Az interneten bemutattak egy trükköt, amivel sokkal könnyebb és gyorsabb sajtot reszelni, de igazából meg is lehet úszni az egészet.
Lifestyle
Egy biztos, a régi normák már nem érvényesek a társkeresésben, ugyanis a Z generáció újraírja a játékszabályokat.
Home&Design
Ha jól kombináljuk más színekkel és anyagokkal, ez az árnyalat nemcsak trendi, de örökérvényű is lesz.
Sztárok
Katalin hercegné lassan 15 éve a brit királyi család tagja, ám az köztudott, hogy a lánykérést megelőzően Vilmossal kisebb hullámvölgybe került a kapcsolatuk, ami a leendő királyné szüleit is...
Lifestyle
Ha te is szeretnél friss gyümölcsöket termeszteni otthon, ezek a fák ideális választások lehetnek. Hozz ki többet a kis térből, és élvezd a frissen szedett gyümölcsök ízét!