Máj zöldborsóval - Gyors és laktató ebéd

Ezt az ételt nagyon könnyű és gyors elkészíteni, ezért gyakorta kerül az asztalra. Ráadásul a májban nagyon sok ásványi anyag is van.

Hozzávalók

  • 45 dkg csirkemáj
  • 3 fej vöröshagyma
  • 15 dkg zöldborsó
  • Olaj
  • Só, bors, pirospaprika

Elkészítés
A vöröshagymát pucolás után mossuk meg alaposan, majd vágjuk apróra. Dinszteljük meg olajon. A májat is mossuk meg és csíkozzuk fel. A zöldborsót tegyük forró vízbe. A hagymára tegyük rá a májat és pirítsuk meg. Mikor kész, mehet bele a borsó is. Ha ez is megvan, mehet bele a só, a pirospaprika, a só és a bors. Öntsünk rá fél liter vizet és hagyjuk 2 percig forrni. Ha kész, melegen tálaljuk.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Egy biztos, a régi normák már nem érvényesek a társkeresésben, ugyanis a Z generáció újraírja a játékszabályokat.
Home&Design
Ha jól kombináljuk más színekkel és anyagokkal, ez az árnyalat nemcsak trendi, de örökérvényű is lesz.
Sztárok
Katalin hercegné lassan 15 éve a brit királyi család tagja, ám az köztudott, hogy a lánykérést megelőzően Vilmossal kisebb hullámvölgybe került a kapcsolatuk, ami a leendő királyné szüleit is...
Lifestyle
Ha te is szeretnél friss gyümölcsöket termeszteni otthon, ezek a fák ideális választások lehetnek. Hozz ki többet a kis térből, és élvezd a frissen szedett gyümölcsök ízét!
Fashion&Beauty
A feltűnő pirosító viselése népszerűbb, mint valaha – bár néhányan talán kissé túlzásba is esnek vele.
Fashion&Beauty
A Született feleségekben Gabbyként szereplő Eva Longoria nemcsak a népszerű szériában, hanem a való életben is divatikon – a legutóbbi megjelenésével ismét bebizonyította, hogy a stílusérzéke...